Вiльне серце

Промовити - дихання не вистачає.
Руки не хочуть вверх, та й не стануть.
Задихнутись, але встояти,
Похитнусь лише щоб зробити крок вперед.
Як би Там не було, щоб, хто не казав.
Як би сльози не закривали зір.
Крок_крок_крок!
..Навіть як що в небо..
Жовте поле, сонце та повітря...
Вільне - живе в серці,
Його не вбити - дивиться!
Воно не горить не тоне...


Рецензии