Е у кохання й такi прiзвища

Я не вчив iноземних наук,
Та й свою-украiнську-не дуже,
Бо по паспорту-Стьопа Дрышлюк,
Невiдомий ще Всесвiту друже!

Тож копАв криниченьку i кОпав
Мiсце це i батьки моi знають.
Стрiв кохану по прiзвищу Жопа:
Свою долю не вибирають!

Кожний день мое сонечко сяе,
Знать не може безумна Европа:
Може в неi чогось не хватае!-
Це сказала Дрышлюк-Стьопи Жопа.


Рецензии