Мужик у нас скотина н жна...
його за шкірку не бери,
як приповзе - тягни до ліжка
іще і їжу туди ж при.
Воно поїсть, напхає пузо
почне разказ як тяжко жить,
як він працює важко дуже,
а ти на шиї лиш сидиш.
Але ж не дійде до барана,
що борщ йому треба зварить,
що в хаті треба повбирати,
його, падлюку, обходить
і сам же він не буде прати,
та принесе що треба зшить.
Отак живем ми з вами, баби,
бо наша доля їх любить
Свидетельство о публикации №114100106432