Ос нь. Що ми зна м про не?

Осінь. Що ми знаєм про неї?
Вона норовлива, як дівчина юна,
Може сонцем пригріти, може облити дощем,
Сором'язлива. Але без роздумів скидає з себе одежу
КИдаючи її нам прямо під ноги.
Вона терпка, як сигаретний дим та п'янка, як французьке вино,
Духм'яна, як квітка шафрану, та велична, як Афродіта.
Разом із простудою, вона заражає нас меланхолією,
Змушує заварити чай та залізти під ковру,
І задуматись над власним життям.
Ми стаємо більш справжніми, бо вона вітром здуває з нас маски,
А значить - робить трішки кращими, ніж ми були учора.


Рецензии