А. Пушкин Я пережил свои желанья...

Амач гила мурадар заз,
КIанзамач гьич къастар кьилин,
Йисар фена гьа гъамар таз,
Бегьер-рикIин ичIивилин.

Зи кьисметдин гару гъафил
Шуьткьуьрна зи цуькай дуьгуьр,
Уьмуьрзава пашман,сефил
Мус жедатIа лугьуз эхир…

Уьфт ягъизва хъуьтIуьн цикIи,
Саврухди хьиз,къайи атIай,
Текдиз кьецIил хилел тарцин
Юзазва пеш геже гьатай…


Рецензии