В останнiй раз свою складаю зброю...
Зостанусь на віки у цих лугах,
Зійду під ранок на траві росою,
Сльозами лишусь у твоїх руках.
І на губах.На постаті стрункої,
На серці,що однині в ланцюгах,
Твої покину,мила,супокої,
І рину в небо наче білий птах.
Свидетельство о публикации №114100101765