Пiдле зло

За солодкими словами
Заховалось підле зло
І збиткується над нами,
Щоби знищити на тло.

Наша правда злу смертельна,
Тож і бреше – правда зло,
Та нагріта вже пательня,
В пеклі ждуть на це мурло.

На пательні зло піджарять,
Щоби скиглило воно,
У котлі ще згодом зварять
Й перетворять на лайно.

І тоді прозріють люди,
Хто брехав й народ вбивав
Й переможе правда всюди,
Щоби мир запанував.
30.09.14.


Рецензии