Коли мене не буде поруч

Коли мене не буде поруч,
А буде – галас, сморід, ґвалт,
Дивись на Небо і на зорі,
Не множ без-Радісних Вистав…

Коли мене не буде поруч,
То будуть інші на Землі.
Не визнавай в Любові болю,
Любов не нівечить Пісні.

Коли мене не буде поруч,
Я буду в Небі і в тобі…
Злітай думками, снами вгору
І знов зустрінемося ми…

30.09.2014


Рецензии