Я знову рушаю на пiвнiч

Я знову рушаю на північ…
Вже Сонцем залита Дорога,
В повітрі – настояна свіжість…
Хай славиться Сила Сварога!

Рай-Діє Прийдешнє й Минуле
У променях світлих Любові…
Прокиньтесь, хто Духом поснули!
Часи надійшли Світанкові!

Життя розгортається в Вічність…
Дороги усюди відкриті…
Хай створена в Радості Дійсність
Відбудеться кожної миті!

Я знову рушаю на північ…
Вітрила наповнені Вітром…
Пробуджені чисті і сильні
Земні і Сварогові діти…

28.09.2014


Рецензии