Я знову промовчу про нас з тобою
Я промовчу на згадку про Любов,
Що нас вела віками за собою,
Що нас єднала через сіль і кров.
Я знову промовчу про нашу Радість,
Що закликала кожного із нас
Вживатися Єствами у всевладність
Любові, привселюдно й повсякчас.
Я знову промовчу про тихе Світло,
Що у тобі, в мені і у Житті
Любов’ю, наче квітами, розквітло
І світить всюди: в Небі й на Землі.
Я знову промовчу про нас з тобою,
Про Таїнства Прозріння і Єднань,
Про наші Долі, сповнені Любов’ю,
Про здійснення осмислених бажань.
28.09.2014
Свидетельство о публикации №114093004731