Без тебе

Чи я без тебе-беззахисне немовля?
Чи я без тебе-воїн без фортецi?
Без тебе я себе не уявля.
Та вже не уявлю себе здається.

Без тебе я-неначе той сліпий,
без жодної надії на прозріння.
Залишусь недотторканим камінням,
як з мене ту цукерку не ліпи!

Навчуся жити без твого "Привіт",
без твого найприємнішого стану.
А ти живеш. I дихаєш як свiт,
яким нiколи я, нажаль, не стану.


Рецензии