Чому?
Чому не кожен в Бога у фаворі?
Чому вмирають діти на війні?
Чому війна?! Чому не зникне горе?!
Ненависть з наклепом, мов Мінотавр в печері,
Прокинувшись народам на біду,
Катують розум дурістю, брехнею…
Звіріють люди… Господи.., чому?
………………………………
………………………………
Чому немає щастя на Землі
І гинуть люди…? Господи, чому?!
29.09.14
Свидетельство о публикации №114093000371
Владимир Солошенко 17.03.2015 09:38 Заявить о нарушении
Дякую, Володимир, за відгук.
З повагою, Олена.
Елена Амберова 17.03.2015 10:57 Заявить о нарушении