И виры, и надийи, и любови
В цей день багато кольорових слів.
Серцями нашими ми вишити готові:
- Нехай не буде більше ворогів –
Ні в душах, розумах, ані назовні, -
Що кожну мить поганять нам життя!
Вберем Надію, і Любов’ю повні,
Очистим Вірою сердець своїх биття!
Свидетельство о публикации №114093002013