Осiннiй подих змiн
похмура осінь,
знов передчасно
роздратувалась на ввесь світ –
топила в зливі дощовій
бажано і неждано
хибкі уяви,
в круговерті змін
хапав за груди буревій
не ображаючи при тому,
в неспинний час, у інший день,
гнав вітер душу на край світу,
щоб доленосний шлях змінити…
Свидетельство о публикации №114093001554