Ти - моя, я - твоя людина
Я тобі подарую зорі,
Без тебе я була б одною,
А удвох ми не знаємо горя.
Подивись, як чудово разом,
Не ходи, не шукай дівчину,
Я люблю тебе, часом, до сказу,
Ти - моя, я - твоя людина.
Свидетельство о публикации №114092900991