What do you do with me by your music?
You make dizzy by it my head.
There is always movement by duty –
To your powerful – my- hand.
Oh don’t take me – okey, my dear!
By your palm never turn me,
Cause against you I am feeble.
But in you only I can be!
Свидетельство о публикации №114092904074