Хто в домi головний?

" Хто в домі головний? " - до спальні мама,
Повернена кричить... " Тут я король! "
Дивлюся - надвигає в хаті драма -
Здіймає голос мама - " Ти в нім ноль!

Я посуд мию, сію і готую,
Піклуюсь за тобою й за дітьми...
Із ними вчу. Звірят, птахів малюю,
Та і до школи ходять не самі! "

Тоді татусь собі : " А я нічого,
По - твоєму у домі не роблю?
Ніколи не сказав, ще, вам дурного.
Нікого не чіпаю... Їм лиш й сплю! "


Рецензии