Волнует сердца

 
Пожовкле листя опадає,
Ліси сіріють і гаї.
Земля тепло не зберігає,
Курличуть в небі журавлі.

В урвищі вітер завиває,
Дерева гне , лама гілки,
Шумить і вихором злітає,
Жене по полю колючки.

Тече криниця у урвищі,
Вода в ній чиста, як сльоза,
Калина поруч у намисті,
З червоних ягід ця краса.

Осінні дні міняють барви,
Жовтіє листя і трава,
Кроти землі понагортали,
Свій осінь крок розпочала.

Вирує, квапиться природа,
І осінь швидко промайне,
А незабутня її врода,
Ще довго в душах не мине.

Красою осінь нас чарує,
Хвилює, збуджує серця,
Калина ягоди дарує,
В природі зміни без кінця.


Рецензии