будь до мене

ми з тобою як паралелі
темна кухня, тиша і кава
ми з тобою немов занімілі
все що ти могла вже сказала
все розбито: мрії й надії
посуд, вікна і телефони
я тобі давно вже не вірю
але в тебе знову і знову
в мене їде дах і зостався
ще один крок до безумства
все що я пам"ятаю про тебе
це твої теплі і ніжні вуста
все що я можу тільки зробити
це тягнутись до тебе знову
але небо мене не пускає
воно ніби з тобою у змові
залиши мені краплю себе
будь до мене трішки ласкава
ми з тобою як паралелі
темна кухня, тиша і кава


Рецензии
Тиша і кава - звичайно сильно. Будеш в Пітері, заходь, напиши спочатку

Струнин Александр   12.02.2015 02:05     Заявить о нарушении