не забути мен

тільки я не можу забути
 те що пройшло
тепло твоїх долонь
ніжність коханих очей
 радість коло тебе
 жити
 кохати
 існувати
 пити
радість буття

я не могу забыть то что прошло
 тепло твоих ладоней помню
 нежность глаз влюбленных берегу
 радость жить радоваться вместе
песней звучит в сердце моем о тебе


Рецензии