Загадка - Котик

Хто це каже : " Мяу "- з двору?
Скільки ласки в нім, задору!
Він, вночі, на миш полює -
Нишком, норку сторожує.
Молочко п*є і сметанку,
Смачна йому, навіть, манка!
Має хвіст, маленький ротик...
Це пухнастий, ніжний... ( Котик. )


Рецензии