День народження
Твій монітор не покаже як я по тобі скучаю,
І ці рядки лише побачить шухляда моєї шафи,
Вже все давно не так і ми як кішка з собакою,
І з чорних плям шоколаду ранок проходить,
Гіркого, чорного як смаку твоєї жорстокої долі,
Він каву приносить і чує тікай вже досить,
Знову від себе тебе кудись, десь, відносить,
І купа вітань на твоїх сторінках соціальних мереж,
Дуже приємно та щастям нажаль це все не назвеш,
Вечірка в розпалі і пяних друзів повні кімнати,
І вранці вже ти не бажаєш нічого про нього знати
Свидетельство о публикации №114092706534