Осенние мотивы укр
Зупинка. Виходжу. Се ля ві і мерсі...
Хто він? Осінь б'ється в думках.
Дощ біжить по волоссі. Але серце - то птах.
Вітер грається світлом, під ногами вода.
Може я непривітна, або просто сумна.
Чашка кави еспрессо підбадьорює ніч.
Гадаєш, що поетеса? Але дивна є річ,
Рими рвуться на волю. Пусто щось на душі,
Може бути собою, та писати вірші?
Про кохання в мінорі на осінній мотив.
Про чужі дивні долі та про зоряний пил,
Що гуляє зірками по Чумацькім шляху -
Засіває квітками ... усі сни - наяву.
Я самотньо блукала, осінь пила печаль.
То кого я шукала? І чого було жаль?
Вітер грається світлом, накрапає вода.
Зазирає до вікон, осінь -кішка руда.
In_nes
Odessa
Свидетельство о публикации №114092703718