Колыскова

Заспіває вітер колискову:
Баю,люба донечко,засни.
Най тобі насняться кольорові,
Різнобарвні й незабутні сни.

А на ранок як розплющиш очки,
Станеш ти дорослішою на день.
заспіває дзвоник світанковий-
Ділі,люба доню,дзінь-дзелень!

Спи дитя і сили набирайся,
від турбот матусиних рости,
Від кохання татка візьми сили,
У бабусі й дідуся -краси.

В сонечка візьми румьянцю щічкам,
Легкість вітерцю-візьми.
Спи моя меленька,люба доню.
І рости щасливою-рости.


Рецензии