Осiнь
Їх тихесенько гойда.
Явні зміни у погоди -
Править осінь молода.
Золотим дзвенить намистом,
Килими багряні в'є,
А рудим посипе листям -
Тільки жалю додає.
Як гадаєш, осінь, мила,
Дочекаємось зими?..
Більш за все бажаєм миру,
І про спокій мрієм ми!
23.09.14
Донецьк
Свидетельство о публикации №114092608933
Щастя Вам і мирного неба*
З теплом душі,
Янина Бурмистр 18.10.2014 18:15 Заявить о нарушении