Антиалкогольное

У росіян всього багато
Землі і нафти , і ікри.
Татар замало мабуть брате,
Що ти забрав собі ще й Крим.
А може поміняв ти звички,
Що притаманні вам давно
І хочеш в барі, на поличках,
Змінити брагу на вино?
Спочатку було Придністровє,
Потім у Грузії пальба,
А зараз Крим і Приазовє
І всюди вині погреба.
За що ж тоді весь світ вас лає,
Мол зла Росія і дурна?
Він просто істини не знає,
Що вИна пристрасть до винА.
Тому, Прибалтика спокійно,
Розслабся Польща і Китай,
Ви всі захищені надійно,
Лиш винограду не саджай!
Правда гарантії немає,
Що не міняються смаки,
Будьте уважні самураї,
Раптом їм схочеться саке.
Тай світ увесь, будь обережний
І пам’ятай-горілка зло!
Якщо народ алкозалежний,
Ним може правити Х..ло.


Рецензии