Шiстки

Збунтувались шістки,
Паханів прогнали,
Бо не мають й кістки,
А колись все мали.

Пахани ділились,
Шісток годували,
Щоб вони трудились
І не бунтували.

Нині тільки зброя
Шісток цих годує,
Корчать всі героя,
Влада їх не чує.

Об’явили банди
Влада їхня нині
Бо вони гаранти
Тут своїй малині.

Ще й взялась сусідка
Їм допомагати,
«Градами» не зрідка
Дала постріляти.

Щоби зруйнувати
Житла і заводи
Та запанувати,
Уярмить народи.

Щоби Україна
Палива не мала,
Щоб була руїна
І держава впала.

Щоби закричати,
Справжню Русь здолала,
Можу всіх страхати.
Грізною я стала.

Ці бажання нині
Не вдалось здійснити,
Нашій Україні
Вічно в світі жити.
26.09.14.




               


Рецензии