Наберися яскравого кольору
У налитої Літом, роси…
Наберися духмяного золота
У медової краплі-сльози…
Наспівайся чарівними ранками,
Що розстелені в синій імлі…
Наспівайся пронизливо-п’янкими
Вечорами під плюскіт ріки…
Нарадійся у тиші і гомоні
Почуттям, сподіванням і снам…
Нарадійся у світлому спомині
Через вдячність Світам і Вікам…
Наживися, як тільки захочеться
Твоїм вигадкам, мріям, думкам…
Наживися з Вітрами пророчими…
………………………………
Засівається Доля твоя…
26.09.2014
Свидетельство о публикации №114092604832
Елена Евстратова Донецк 26.09.2014 22:20 Заявить о нарушении
У мене багато не дуже поетичних слів, всі слова приходять самі, я тільки записую...
З граматикою бувають проблеми, це точно.
Дякую!
Найсвітлішого!
Катерина Жебровська 26.09.2014 22:59 Заявить о нарушении