Каталея

Скидановой Дарье:)
     *
КАТАЛЄЯ..
(iспанскою)~це
БIЛА ОРХИДЕЯ:)
*
ДАШКА:)
СЕРДЕНЬКО МОЄ,
ЧАРIВНА МОЯ
КВIТКА:)
СУМУЮ:|
БЕЗ ТЕБЕ:|:|
I ЗАВЖДИ НА
ТЕБЕ ЧЕКАЮ:)
НЕ РОЗУМОМ,
А СЕРЦЕМ
БАЖАЮ
ЩОБ ВIДЧУЛА ТИ
ЯК Я ТЕБЕ
КОХАЮ:):):)
I МЕНI БАЙДУЖЕ,
ЩО БУДУТЬ
НАВКОЛО
ТВЕРДИТИ:-/
ЗНАЮ ОДНЕ~
ВIД ТЕБЕ
МЕНI
НIКУДИ ДIТИСЬ.
ТРИМАЕШ МЕНЕ
У ПОЛОНI:(.
АЛЕ Ж
ВСЕ ОДНЕ
ДЛЯ ТЕБЕ
СЕРЦЕ МОЕ
НА ДОЛОНЯХ:):)
*
ДАШКА:)
малесенька
моя
орхiдея
(iспанскою)
КАТАЛЕЯ..
16.02.2014г.
03.16


Рецензии