Нове життя

У повітрі так пахне молодістю
Та запахом МОЄЇ осені!
Саме моєю!
Інстинктивно підозрюю,
Що проживу її з гордістю;
І нарешті коліна будуть
Над землею,
А не вимазані нею;

Настануть морози, -
Чекаю на них!
Настануть зміни усюди -
І тебе вони розбудять!
Кров знову закипить;
І в лютий мороз не буду
Прокидатись та їхати назустріч
Сверхфізичним навантаженням,
А буду малювати життя,
Фарбами врізнобіч,
Жити високими ідеалами та враженнями;

Вдень і вночі повторюєш -
Вір у себе!
У сні й наяву перетворюєш
Повітря на небо;
Ти сам себе оживляєш!
А не хто-небудь;

Нам нічого більше губити,
Ми знаємо виключно все;
І коли наша правда,
Стане правдою усіх,
Ми докажемо усе це!

25/09/14


Рецензии