Про це не говорять... I ти це облиш
Цей стогін журби все гучніш і гучніш...
Хоч постать пряма,та повір,я надломлена,
Як ваза розколота,в горлечку лиш.
Так сильно болить,надто сильно оковане
Від страху дестанцій,від болі притихш
Ще любляче серце,словами зацьковане...
Про це не говорять...І ти це облиш.
Свидетельство о публикации №114092508021