Наш шлях

Наша країна бій зараз тримає,
Бій  між тим мороком, і вічним
Та святим,
Занепад духу я не допускаю,
Мені не важко, важко хлопцям тим,
Що там у бліндажах  мокнуть в окопах,
Що там між кулями  кладуть свої життя,
У нас курс долара,
Яка дрібниця, що ви?
Там їдуть бої,
Там справжні почуття,
А долар хай,
Ми люди працьовиті,
Ми вмієм  сіять, вміємо садить,
І буде Україна пишно жити,
Нам шлях до перемоги не закрить!
Ми переможемо і це не є бра,
Бо наша сила єдності жива,
Козацьку кров лякають,
Автоматом,
Вона всміхається і каже:
Все мина,
З нами  заступниця,
Свята Дива Оранта,
І шляху для ганьби у нас нема!
25.09.2014


Рецензии