Вiн обiцяв менi багато

Йому життя могла б віддати.
Про нього думала і дбала.
О, як же вміла я кохати!
О, скільки почуттів тримала!

Він обіцяв мені багато...
Що може гори ворушити!
Що щастя дасть мені впізнати,
Що вміє шанувать, любити.

Він говорив, що не залишить,
Ані на мить, ні на хвилину!
Ми одружились тільки лише -
Він, через рік, мене покинув.

Втинав : " Не вмієш готувати,
Сорочки прать, копати, шити... "
Хоча була я сину мати -
Він не бажав нас розуміти...


Рецензии