Гiрко

    Як же гірко на серці!
    Болем сипала туга,
    Немов сіллю чи перцем…
    Як пригадую друга.

    Я ж хотіла сказати:
    - Ти для мене єдиний!
    Тіло й душу віддати,
    Народити дитину.

    Не судилося тільки…
    Тече річка сльозами.
    І завжди буде гірко!
    Біль не стихне з роками.

    Не встигаю бажання
    Вголос я загадати,
    Коли Янгол послання
    Кине Зірку збирати.

    Місяць душу не гріє...
    Свідок давньої драми.
    Тепло з вогника тліє...
    То кохання між нами.

                20.05.2014 р.

    Фото з інету.


Рецензии
Дуже приємно стріти на сторінці вірші українською мовою. Дякую вам і запрошую на мою сторінку в українські вірші. З Різдвом Христовим!

Вера Кириченко   06.01.2015 15:02     Заявить о нарушении
Ви для мене Зіронька............. Яскрава і тепла.

Любовь Вишневецкая   09.01.2015 01:33   Заявить о нарушении