Шум трамваю...

Шум трамваю на диво розслабляє,
у них якась особлива
ностальгічна енергетика;
Взагалі, по життю багато чого помічаєш,
воно навіть важче, ніж арифметика.

Чого варте життя
без глибинного сприйняття?
Бути овочем не мій стиль,
а ваше буття;
Мені ж подаруйте
на день народження відчуття,
поки в мене є одне -
душевна біль;
Хіба що в цьому Я потребую;
Хіба що це, серце кам'яне,
мене турбує.

Я міг би заздрити людям,
які здатні спокійно існувати,
не створюючи собі вічно проблем;
Але мені подобається у своє грати,
зв'язуючись вічно з вогнем;
І життя моє тяжке таке можливо тому,
бо не існую Я, а насправді живу?

15/09/14


Рецензии