Я забувся
Хіба що іноді бувають конвульсії.
Я тримаю руку на душевному пульсі.
Я не здійснився.
Звужені зрачки розкажуть про широкі інтереси.
Благо, не роздавлений у системному пресі.
Я заморився.
За літо не встиг навіть виспатись.
А в житті так і не прокинувся.
Я забувся.
У минуле своє, як у фільм дивлюсь.
Про майбутнє і страшно писати...
10.09.14
Свидетельство о публикации №114092409758