Такси

У таксі місто так швидко перед очима проходить,
Ніби показує все твоє життя;
Вночі воно обов' язково тебе поглотить,
Але, на жаль, ненадовго;
Вранці, при світлі дня,
Все буде знову таким же сірим,
А навкруги мазня;

Закохані пари
Такі сковані,
Ніби сидять на нарах;
Їм це подобається;
Невже радіють, коли обмежені?
В інвалідність закохуються,
Будьте обережні...

Ти не бажай любові, бажай свободи,
Бо тільки це щось значить!
У країні революційна погода,
А тобі все краще;

До точки повернення
Майже доїхав;
Переглянув все не раз
Та й не знайшов собі втіху,
Але знайшов вихід;

Ніч, дівчина та алкоголь -
Запорука вдалого вечора;
Тільки б не знову цей контроль,
Бо Я навчився літати, і
Залишилось знайти авіадиспетчера.

05.09.14


Рецензии