Загадка - Квочка 2

Коли тепленько у літку -
В світ народжуються дітки.
Вигрібаю їм жучки
І шукаю черв*ячки.
Все пшоно їм віддаю -
Малюків своїх люблю!
" Пі, пі, пі " - немов дзвіночки,
Мої крихітки, я... ( Квочка. )


Рецензии
ПРЕКРАСНЫЕ ЗАГАДКИ ДЛЯ ДЕТЕЙ, СПАСИБО! УСПЕХОВ И УДАЧИ, Я -

Юрий Чистяков   27.09.2014 13:06     Заявить о нарушении