Украина

Буде ще небо блакитне,
Будуть поля наші жовті,
Буде ще чисте повітря,
Складуть вороги наши зброю...

Буде мир у нашій державі,
Будуть поважати у всьому світі,
І висікут ім'я героїв на чистій скрежалі,
Не вдасться нікому рти нам закрити...

Не буду війни, не буде вбивст більше,
І нація наша швидко розквітне,
Ми не будемо дивитись на інших,
Не дамо з шляху нас вірного збити...

Немає у нас ні хохлів, ні кацапів,
У нає є тільки - Слов'яни,
І ми пройдемо ще сотні етапів,
Щоб доказати, що ми всі браття..


Рецензии