Босонiж бiгла я у роснi трави

    
     Босоніж бігла я у росні трави,
     Там зустрічала зореньки ясні,
     Будила сплячі луки і отави
     І ніжилася в променях рясних.

     Купалася у сонній літній тиші,
     Де чути тілки пісню солов’я,
     Здіймала руки-крила на узвишші-
     То рвалася у простір суть моя.   


Рецензии