Люди, розберiться

Той, хто в депутати преться,
Знову бреше і клянеться,
Принесе він для народу
І заможність і свободу.

Але, влізши вже до Ради,
Він готовий і до зради
Того, що зробить поклявся
Як до Ради вибирався.

А народ одержав гречку
Й робить з себе вже овечку,
Він тут бачте ні до чого,
Брехуна обрав такого.

Із-за гречки, із-за грОшей
Люд повірив, він хороший,
Буде вірно їм служити,
Бо вмів ловко говорити.

Люди добрі, схаменіться,
Ви спочатку розберіться
Хто такий кандидатує,
Мо’ брехнею вас годує.
24.09.14.


Рецензии