Загадка - iжачок 2

Вечорітиме - зберуся і по саду пробіжуся.
Назбираю я листочків, може ще знайду й грибочків!
Яблучко і горобинку зачіплю собі на спинку!
Я веселий і хоробрий. Хоч колючий - та, всеж, добрий.
Маю шубку з голочок, а зовуся... ( Їжачок. )


Рецензии