Коханка

Я заглядала у твої очі –
Відблиски сірих ранків,
Коли ми пили щоночі,
Каву, немов коханки.

Цілували солодкі губи,
З присмаком полуниці.
Ти зверхньо вдивлялась,
У мої темно-сірі зіниці.

Пасма твого волосся,
Лоскотали оголені плечі.
В той вечір мені довелося,
Вдатись до миттєвої втечі.

Я втікала від тебе щосили,
Ти спиняла мене звабливо,
Хіба можна так зі мною?
Піддатливо та сміливо.

Зрозумій, це неможливо,
Жити без тебе, кохана.
Моя любов – хвороблива,
Мій діагноз – омана…


Рецензии