В танцi ночi наших снiв
серце знов у боротьбі
за Любов безмежну б’ється,
в небо рветься од землі.
от і спокою немає,
рівноваги не знайти
у нестямі, більше всього
безліч вогнищ на душі
скачуть в танці наших снів,
і розходяться навколо
тіні диму по землі
у сумну, безсонну ніч…
Свидетельство о публикации №114092309447