Розкажи мен сон
Розкажи де тебе не знайти,
Серед купи зірок я бачу мій ангелок,
З умій ти її зберегти,
Карі очі сумні непомітні вогні,
Твоє місто вже спить, а ти ні,
Реклами кругом і дощ за вікном,
Він чекає тебе у вісні,
Ніч ховає думки і короткі гудки,
Ти звониш йому, а він ні,
І під ковдрою знов помирає любов,
Та сльозами її не спасти...
Свидетельство о публикации №114092309356