***

Осінній вечір грається,
Він наступає на любов;
Осінній вечір кається
Але й далі п' є кров;

Фаєр-шоу в очах,
Тиха ненависть у діях;
Все це ТИ колись почав
І ще більше цього у мріях;

І вже набридло божевілля,
Яке мене породило;
Знов кричить мобільний...
Я і сам кричу,
Бо остогидло.

02.09.14


Рецензии