***

Скільки нам потрібно часу,
Щоб знайти своїх людей?
Минаючи всю сіру масу,
Як знайти свою модель
Ідеальної людини?
Саме зараз, в ці хвилини
Мене турбує ще одне:
Що у світі лишнє, а що - моє?
Питань багато можу ставити,
Розмовляючи з тобою.
Але так хоч трохи розберусь,
Поставлю крапки над собою.

17.08.14


Рецензии