З подякою

Кто битым жизнью был, тот большего добьется.
Пуд соли съевший, выше ценит мед.
Кто слезы лил, тот искренней смеется.
Кто умирал, тот знает, что живет.

Омар Хайям

З подякою…

Я дякую усім, хто мене зрадив,
Хто боляче зробив в скрутну годину,
Хто зводив перепони, барикади,
Хто другом був лише наполовину.

Я дякую усім, хто мене скривдив,
Хто не любив, а тамував бажання,
Я дякую за те, що нині знаю,
Як виглядає істинне кохання.

За  самоту, за гнів, за гіркий смуток,
За вогкі, темні і солоні ночі
Я дякую усім, і тим, хто скоїв
Супроти мене добровільний злочин.

Тепер і я втираю чиїсь сльози,
Допомагаю бути на плаву.
Я не лякаюся, коли приходять грози.
І я напевно знаю, що живу!


Рецензии