Вона пiклувалась...

Не раз від біди рятувала.
Повчала добру і не раз.
Від болю нас остерігала,
Завжди турбувалась про нас.

Привітна, сердечна і чесна -
Вона піклувалась завжди...
Невтомно, одна, хрест свій несла
І, часом, казала: " Не жди,

Що хтось тобі дасть, допоможе -
Як мене не буде, дитя...
Воно на полин, дуже, схоже,
Те гірке, нестерпне життя.


Рецензии