без мене

без мене, мій милий, ніщо не тримає
кури, скільки хочешь
пий, скільки маєш
дивись на всі боки
та спи одинокий
з ким би ти пОстіль не м'яв уночі

мости,що звелись, впали самі собою
освітлимо місто з енергії болю
у ньому червоний переважує колір
безжалісний вітер пронизує скрізь

ти певно вже знаєш, як легко забути
навчи відпускати, чорствішою бути
дурненьке дівчисько, що вміло кохати
знаходила мало, втрачала багато


Рецензии